Fashion

Stijlvolle beauty looks winter 2021

Ook dit jaar mogen we weer los gaan met nieuwe beauty trends. De winter van 2021 is een uitstekende tijd om de looks uit te proberen en te delen met de wereld. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd, zo ook in de beauty-industrie. Er zijn meer soorten make-up op de markt gebracht in verschillende kleuren en merken. 

Ook de feestdagen zijn binnenkort weer terug, waardoor de drang steeds groter wordt om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te ontdekken. Voor een feestelijke en kleurrijke sfeer zal de smokey eyes weer een populaire look zijn. Daarnaast worden er ook weer veel kristallen gebruikt in de beauty-industrie, door de festivals die we weer mogen bezoeken. 

In deze blog worden de beauty trends voor winter 2021 besproken om iedereen wat meer inspiratie en motivatie te geven.

Smokey eye

De smokey eye is een look die stiekem elke winter weer terugkomt. Het is dan ook een favoriete beauty look die iedereen wel eens heeft uitgeprobeerd. De smokey eye kan met elke outfit gecombineerd worden. Wees vooral dan ook niet bang om er gewaagde lippenstift bij op te doen. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een zachtere look, waarbij alles zo minimaal mogelijk wordt gebruikt, zodat het een natuurlijke effect heeft. 

Blozend de winter door

De blush is dit jaar weer een trend. Afgelopen jaren hebben we de blush wat minder vaak gebruikt dan normaal, maar dit jaar heeft het een comeback. Het is belangrijk dat de blush zo minimaal mogelijk wordt gebruikt, voor een natuurlijk effect. Om de blush te vinden die bij een persoon past, is het verstandig om naar de kleur van de lippen te kijken en dezelfde kleur te kiezen voor de blush. Met een wat opvallende look kan de blush zeker een paar keer extra over het gezicht worden geveegd, om de aandacht wat meer naar de wangen te trekken.

Bij een zachte kleur blush past een mooie nude kleurige lippenstift bij die de natuurlijke look afmaakt. Ook bij een opvallende blush is een lichte kleur lippenstift geen verkeerd idee, om te voorkomen dat de look te opvallend wordt. 

Vollere lippen

Niet alleen de kleding neigt terug te gaan naar de jaren ‘90. Ook de beauty trends uit die tijd komen weer langzaam terug. Nadat we voor een langere tijd binnen moesten blijven, willen we ook met de lippenstiften wat meer uitdaging en is het zeker niet verkeerd om los te gaan met de verschillende kleuren. Nu de winter dichtbij komt, is er ook meer behoefte aan verzorging van de lippen.

Lipverzorging is dan ook erg belangrijk, zeker in de winter met de kou. Scrub de lippen regelmatig en houd ze gehydrateerd om scheurtjes te voorkomen. Gebruik dan ook een lip conditioner. 

Om de vollere lippen te krijgen is het gebruik van een kleur lippotlood altijd een goed idee. Het is daarbij wel belangrijk om een net iets donkerder kleur te nemen dan de natuurlijke kleur van de lippen. Gebruik daarbij ook een lippotlood met een scherpe punt om zo makkelijker de buitenste lijn van de lippen te kleuren. Begin in het midden van de mond en werk daarna naar buiten toe. 

Voor de kleur van de lippenstift moet er een kleur worden gekozen met warme tinten die minimaal een paar tinten donkerder is. Gebruik vervolgens dezelfde techniek van de lippotlood. Begin in het midden en werk naar buiten toe. Wanneer iemand liever een glossy look wilt dan kan daarover heen wat lipgloss toegevoegd worden om de look af te maken.

Op de deze manier worden er wat vollere lippen gecreëerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *