Fashion

Welke kleuren en prints zijn trendy met schoenen?

Een aantal geleden kwamen de sokken in verschillende kleuren en met gekke patronen in de mode, ook wel happy socks genoemd. Tegenwoordig zijn nette schoenen (misschien wel dankzij Hugo de Jonge!) in verschillende kleuren hip. Hoe er vroeger standaard gekozen werd voor zwarte of bruine schoenen voor heren zijn tegenwoordig niet alleen felle kleuren toegestaan, maar ook verschillende prints. Welke kleuren en prints precies lees je in deze blog.

Alle kleuren van de regenboog

Als we kijken naar de verschillende kleuren, valt op dat multicolor erg populair is. Dit houdt in dat er meerdere kleuren voorkomen. Zo kan een schoen roze, blauw, groen en geel zijn. Denk hierbij vooral aan kleuren verwerkt in de prints. Met name een bloemenprint is in meerdere kleuren trendy. Ook zijn patronen in multicolor met verschillende figuren ook hip. Denk hierbij aan geometrische vormen, zoals terugkerende driehoeken of vierkanten. In sommige gevallen is de veter meegekleurd met de print van de schoen, maar je kunt ook wegkomen met een zwarte veter. Dit is een meer “toned down” versie van de schoen, aangezien de print soms wel erg druk kan overkomen. Een saillant detail, de zool van de schoen is dan weer niet trendy in dezelfde kleur als de schoen. Deze komen in de standaard kleuren bruin en zwart voor. 

Tijger van me 

Dit jaar is helemaal over de top geen probleem. Naast de kleurrijke schoenen worden er ook nog drukke prints aan toegevoegd. Waar er vroeger de dierenprints uitsluitend voor dames werd gezien, kan de dierenprint tegenwoordig ook voor mannen! En dan niet zo zeer de panter- en tijgerprint, maar vooral de slangen- en krokodillen print. En jawel, ook de slangen en krokodillen kunnen in gekke, felle kleuren. Paars, roze, groen, niks is te gek. 

Kleurrijke dag 

Op de trouwdag zien veel koppels graag zon en vrolijkheid. Helaas hebben wij als mensen geen invloed op het weer. Waar we wel invloed op hebben, zijn de schoenen die we aantrekken. Om je trouwdag zo vrolijk mogelijk te maken kun je kiezen voor de trendy kleurrijke schoenen, dus ook op je trouwdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *