Uncategorized

Dit is waarom beton-cire zo populair is

De laatste tijd hoor je het steeds vaker: beton-ciré. Wat is beton-ciré eigenlijk en waar dankt deze vloer zijn populariteit aan?

Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder, want in deze blog duiken we in de wereld van de beton-ciré vloer.

Wat is beton-ciré?

Feitelijk is beton ciré een mengsel van cement en hars. Daarin wordt extra pigment geplaatst en vervolgens helemaal gladgeschuurd. Als volgt wordt de vloer afgewerkt met coating. Hierdoor wordt de vloer ook helemaal waterdicht. Het resultaat is een ijzersterke vloer met een prachtig moderne uitstraling. Daarnaast is deze vloer beschikbaar in veel verschillende kleuren. Ideaal voor een modern interieur.

De populariteit

Sinds een paar jaar behoort deze vloer echt tot de favoriete in Nederland. Deze populariteit dankt de vloer voornamelijk aan zijn stoere uitstraling. Maar ook het feit dat deze vloer onderhoudsarm en slijtvast is. Daardoor is deze vloer niet alleen favoriet onder de huishoudens, maar bijvoorbeeld ook horecagelegenheden, kantoren of winkels kiezen steeds vaker voor beton-ciré.

Prijzen

De prijs van een beton-ciré vloer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal m2. Ook de hardheid en dikte spelen een rol. Daarnaast komen er ook nog arbeidskosten boven op. Heb jij interesse in een beton-ciré vloer? Je kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij vloerenraamdecor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *