Fashion

Dit zijn de leukste mode-accessoires voor 2019

Ben jij ook zo dol op alles wat met kleding te maken heeft en ben je altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van tassen, portemonnee’s, riemen en andere mode-accessoires? Dan zal dit artikel je ongetwijfeld aanspreken! In deze blog vertel ik je namelijk meer over de meest trendy portemonnee’s, riemen en andere accessoires. Lees vooral verder!

Kies voor een kleurrijke portemonnee

Een portemonnee hebben we allemaal nodig en portemonnees zijn er in verschillende soorten. Traditionele portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: van vierkant, tot rechthoekig en er bestaan zelfs ronde portemonnees! Wat dit seizoen opvalt, is dat ze steeds meer verkrijgbaar zijn in heel uiteenlopende kleuren. Ga je voor een oranje dames portemonnee, ga je voor een okergele of kies je voor een mooie pastelkleur? Het is allemaal mogelijk! Heb je even geen zin om met een grote portemonnee over straat te gaan en heb je bijvoorbeeld alleen je pasjes nodig? Dan kun je ook kiezen voor zogeheten creditcard-mapje. Ook dit type portemonnee is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De juiste accessoires voor iedere gelegenheid

Niet iedere accessoire is geschikt voor elke gelegenheid en daarom zijn kledingaccessoires als tassen en riemen verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie dames riem? Ga dan eens voor een damesriem in een mooie opvallende kleur, zoals geel, oranje, rood of donkerblauw. Zo steel je zeker de show! Ben je op zoek naar een riem die beter past bij een meer zakelijke gelegenheid? Dan is er goed nieuws, want riemen zijn ook verkrijgbaar in kleuren als zwart, grijs en wit. Bij het uitzoeken van de juiste riem, is het zoals gezegd van belang dat je rekening houdt met de gelegenheid waarin je deze van plan bent te dragen én de riem moet goed passen bij de rest van je outfit. Kijk dus altijd nog een keer extra in de spiegel voordat je de deur uitgaat.

Heeft deze blogpost je geïnspireerd en ben je zelf op zoek naar een nieuwe portemonnee, dames riem of een andere mode-accessoire? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van Lederwaren de Bron. Hier vind je geheid wat je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *