Uncategorized

De laatste tassendtrends voor 2019

Hou je ook zo van tassen en wil je het liefst voor iedere gelegenheid en elke outfit een bijpassende tas hebben? Ik ken dat gevoel maar al te goed en met ons zijn er nog een hoop andere vrouwen! Als je wil weten welke merken en trends er in 2019 helemaal in zijn, lees dan vooral verder. In dit artikel vertel ik je er meer over.

2019 is het jaar voor de Italiaanse tas

2019 staat in het teken van Italiaanse merken en modellen. Zo zijn de tassen van de Italiaanse merken Patrizia Pepe en Gianni Chiarini he-le-maal hot! Italiaanse tassen worden gekenmerkt door hun schoonheid. Voor de Italianen is esthetiek namelijk enorm belangrijk. Tassen van Italiaanse makelij worden geproduceerd van verschillende leersoorten, zoals bijvoorbeeld kalfs- en rundsleer. De laatste collectie van Socha kent een aantal exemplaren waarmee je zeker de show steelt!

Kies de juiste tas voor de juiste gelegenheid

Niet iedere tas is geschikt voor elk uitstapje, daarom zijn tassen verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Als je op zoek bent naar een tas voor een zakelijke aangelegenheid, kun je gaan voor een meer chique handtas of een laptoptas. Zoek je een tas om te dragen in je vrije tijd? Dan kun je gaan voor een handtas, een elegante schoudertas en als je niet zoveel spullen bij je hebt, is een clutch erg geschikt.

Tassen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende groottes. Denk bij het aanschaffen van een nieuwe tas daarom goed na over wat je er allemaal in kwijt wil! Daarnaast zijn tassen natuurlijk beschikbaar in allerlei kleuren, zoals zwart, wit of bruin maar ook in knalrood of okergeel. In 2019 zijn ook pastelkleuren erg in! Qua kleuren zijn er dus veel mogelijkheden, het belangrijkste is dat de tas goed aansluit op je outfit.

Heeft dit artikel je geïnspireerd en ben je zelf op zoek naar een nieuwe tas? Kijk dan vooral eens op de website van Maes & Hills Collection!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *