Fashion

Mannenmode trends 2019

Herenkleding kopen maar je weet niet wat? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwste trends op gebied van mannenmode. Welke kleuren gaan we dit jaar veel zien? Welke materialen zijn op dit moment helemaal in? Welke stijlen zien we veel? Wij vertellen het je.

Sportkleding

Net als in 2018, zien we ook dit jaar weer veel sportkleding op straat. Trainingsbroeken van sportmerken zoals Adidas en Nike zijn erg populair. Dit wordt tegenwoordig zelfs naar het werk gedragen. Ook broeken van ‘jogging’ stof zien we veel bij mannen. In 2019 hebben de joggingbroeken wel een chique model, waardoor je bijna niet ziet dat het een joggingbroek is. Dit is leuk te combineren met een casual overhemd of een jasje. Het contrast is leuk en stijlvol.

Militaire look

Een andere trend die we dit jaar weer veel zien is de militaire look. Zo zien we veel militaire jasjes en bomberjacks. Camouflage kleuren zie je veel dit jaar. Militaire jasjes staan vooral leuk met een denim broek en een wit shirt. Hiermee creëer je echt een stoere look. Militaire jasjes zijn bijvoorbeeld te koop bij Suitable.

Opvallende jassen

Wat ook opvalt dit jaar op gebied van mannenmode zijn de opvallende jassen. We zien veel lichtbruin, geel en oranje. Normaal zijn mannenjassen redelijk saai, vaak grijs of zwart. Maar dit jaar wordt de jas echt een eyecatcher.

Pastelkleuren

Qua kleuren zien we dit jaar veel pastel. Bijvoorbeeld pastelroze of pastelgeel wordt veel gezien deze zomer. Dit kan zijn in de vorm van overhemden, shirts maar ook broeken. Pastel is goed te combineren met denim en zandkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *