Hobby's

Wat is een medium en hoe wordt je er een?

Een medium is eigenlijk een persoon die een kanaal is tussen het echte wereld en het geestenrijk. Doormiddel van een medium kan een persoon die deze krachten niet bezit contact maken met een overledene. Een medium doet dit met behulp van engelen of via de persoon die overgegaan zelf. Je kunt de medium zien als een soort doorgeefluik die de informatie zo goed mogelijk voor je vertaald en naar buiten brengt.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

In principe zijn mediums hetzelfde als een paragnost, ook paragnosten maken contact met het geestenrijk. Dus er is in principe niet veel verschil tussen een helderziende, waarzegger, medium en paragnost. Een paragnost kan wel meerdere gavens hebben waarvan helderziendheid er een van is. Daarom wordt de term paragnost eigenlijk als overkoepelende term gebruikt. Maar eigenlijk zijn allemaal het verschillende begrippen maar feitelijk betekent het allemaal hetzelfde.

Wat kun je vragen aan een medium?

Veel mensen vragen zich af wat je dan kunt vragen aan een medium. Je kunt bijvoorbeeld vragen om contact te maken een overleden dierbare. Vraag je nou af of het hij/zij het goed maakt, dan kan een medium je daarmee helpen. Het plots overlijden van een dierbare kan je achterlaten met veel vragen en daar zijn mediums voor. Je kunt vragen over algemene zaken of over een specifieke situatie. Er zijn veel website waar je contact op kunt nemen met mediums, Astro Angels is een van de betere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *